Basis modules

Sitestructuur

De sitestructuur vormt de basis van de website. Hierin worden alle pagina's getoond, en kan iedere pagina en de inhoud van iedere pagina worden gewijzigd.


 

Documenten

De documenten vormen de content van de pagina's. Het content management systeem biedt een online WYSIWYG tekstverwerker, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Microsoft Word. U kunt eenvoudig tekst opmaken, afbeeldingen invoegen, tabellen maken, hyperlinks maken, etc.

Bestanden uploaden

Afbeeldingen die u in uw site wilt tonen, handleidingen die u ter download wilt aanbieden of andere bestanden kunnen naar de server worden gekopieerd. In de tekstverwerker kunt u deze afbeeldigen op uw pagina's plaatsen, of links maken naar deze bestanden. Ook kunt u de bestanden koppelen aan artikelen of artikelgroepen. U kunt bijvoorbeeld uitgebreide product sheets koppelen aan artikelen en ter download aanbieden.

Menu's

De webwinkel kan op verschillende manieren voorzien worden van navigatiemenu's. De menu's kunnen gebaseerd zijn op pagina's in de sitestructuur of op artikelgroepen. De menu's kunnen op verschillende plaatsen getoond worden, als horizontale balk aan de bovenkant van de website, als lijst aan de linkerkant van de website. De menu's kunnen getoond worden als uitklapmenu's, d.w.z. dat een menu optie openklapt zodra de gebruiker de muis erop plaatst, of erop klikt. Het hoofdmenu kan apart getoond worden van de submenu's. Er kunnen meerdere menu's tegelijk op en pagina getoond worden, etcetera, etcetera.
Kortom, er zijn vele mogelijkheden om de bezoeker een gebruiksvriendelijk navigatiemenu te tonen.

Gebruikersvriendelijke URL's

Voor gebruikers en zoekmachines is het gunstig om de url's van de webwinkel, dus de hyperlinks naar de diverse pagina's, zo leesbaar mogelijk te maken. Een hyperlink als
http://www.uwbedrijf.nl/artikelen/bloemenvaas.html
is om diverse redenen te prefereren boven
http://www.uwbedrijf.nl/default.asp?pageid=23&artdetail=19800.
Echter, het eerste adres bestaat niet, de webwinkel maakt gebruik van url's zoals het tweede voorbeeld.
De module Gebuikersvriendelijke URL's maakt het mogelijk url's zoals de eerste te gebruiken. Diverse onderdelen van de webwinkel kunnen voorzien worden van een gebruikersvriendelijk adres.

Fotoalbum

U kunt eenvoudig een fotoalbum plaatsen in de webwinkel. U plaatst de foto's eenvoudig bij elkaar in en map, het systeem zorgt automatisch voor een gebruikersvriendelijke weergave van de afbeeldingen. 

Formulieren

Bezoekers kunnen contact met u opnemen middels het invullen van een formulier. De inhoud van het formulier wordt per email naar u verzonden.

Vragen over ons webwinkelsysteem? Neem contact met ons op:

Bel ons op +31 (0)72 - 576 07 07 of vul onderstaand formulier in. We doen uiterste ons best u zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.

Naam
E-mailadres
Telefoon
Uw bericht
 
Stel uw BizzView webwinkel aanvraag zelf samen met de Webwinkel configurator.WebAdventure is de gezamelijke demo-webwinkel van IB-Vision en King Software.
:: Naar demo-webwinkel WebAdventure ::