Bizzview Webwinkel Nieuws

IB-Vision on Facebook   Facebook     IB-Vision on LinkedIn   LinkedIn     IB-Vision on Twitter   Twitter    

A/B en split-run testing i.c.m. Google Analytics

 
A/B testing (ook bekend als split-run testing en bucket testing) is vrij eenvoudig te implementeren in ons systeem. Door het handig inrichten van Google Analytics is vervolgens te meten welke variant voor de hoogste conversie zorgt.

Neem contact met ons op voor meer info

SSL-certificaat webserver vernieuwd

 
LET OP: Het SSL-certificaat van de webserver waarmee King synchroniseert is vernieuwd. Het kan zijn dat je even handmatig moet synchroniseren met KingWSC om het nieuwe certificaat te accorderen.

Neem contact met ons op voor meer info

Koppeling met MyParcel

 
De BizzView Webwinkel kan nu met MyParcel koppelen. Vanuit de webwinkel zijn zendingen aan te maken, verzendlabels als PDF op te halen, en afleverpunten op te vragen.

Neem contact met ons op voor meer info

Ondersteuning Bol.com API v3

 
Onze naadloze Bol.com API-koppeling is uitgebreid met ondersteuning van Bol.com API v3. Het is vanaf nu mogelijk om bundelprijzen (ook bekend als kwantumkorting en staffelprijzen) naar Bol.com te sturen vanuit King / de webwinkel.

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: ING Kassa Compleet.

 
ING Kassa Compleet is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit en binnen-en buitenland ondersteunt: iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, V Pay, Bancontact, PayPal, Klarna, AfterPay, SEPA overboeking.

Meer info van ING

Neem contact met ons op voor meer info

CMS in Chrome / FireFox / Safari / Opera / Edge

 
U kunt het Content Management Systeem nu gebruiken in andere browsers. Start Chrome / FireFox / Safari / Opera / Edge en neem een kijkje. De vorige versie van het CMS maakte gebruik van geavanceerde webtechnieken die alleen door Internet Explorer werden ondersteund. Het CMS is door ons volledig herschreven en maakt nu gebruik van webtechnologiën die door moderne browsers goed worden ondersteund.

Neem contact met ons op voor meer info

Uitbreiding BOL-koppeling

 
Onze uitgebreide BOL.com-koppeling is.. uitgebreid. Tegenwoordig kunnen ook retouraanmeldingen ingelezen worden en als retour-order naar King verstuurd worden. Wanneer King retour-ontvangsten terugkoppelt aan de webwinkel kan deze de ontvangen items bij BOL afmelden. De klant krijgt dan zijn geld terug van BOL.

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: Mollie

 
Mollie is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit en binnen-en buitenland ondersteunt. Zelfs betalingen via Bitcoin! Het aanvragen en activeren van een account gaat razendsnel. Er worden door Mollie alleen kosten per transactie in rekening gebracht, geen maandelijkse abonnementskosten.

Neem contact met ons op voor meer info

Uitbreiding verzendkostensysteem

 
We hebben een compleet nieuwe verzendkostenmodule ontwikkeld. Met dit systeem, dat 100% compatible met de "oude" verzendkostenregels, is het nu mogelijk om een tarief te rekenen per artikel waarop de regel van toepassing is. Bijv: 10 artikelen in de winkelwagen, 3 daarvan hebben tariefcode "BIG". Als gewone pakketten EUR 5 kosten en ieder BIG-artikel je 15 aan verzendkosten kost, dan kun je dmv 2 verzendkostenregels EUR 5 rekenen voor de 7 gewone artikelen plus 3 x EUR 15 voor de BIG-artikelen, waarbij de totale verzendkosten voor de klant dus uitkomen op EUR 50,=

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: Rabobank OmniKassa 2.0

 

De Rabobank OmniKassa 2.0 is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit en binnen-en buitenland ondersteunt. De 2.0 versie ondersteunt nu PayPal en AfterPay.

Informatie van Rabobank

Neem contact met ons op voor meer info

Module Recepten/Pakketten

 

Met de module Recepten is het mogelijk om recepten/pakketten samen te stellen en te beheren voor klanten en/of klanten deze zelf te laten samenstellen en beheren. Een recept bestaat uit 1 of meerdere artikelen die gezamelijk als eenheid bestelt kunnen worden. Denk daarbij aan een inventaris (huisraad), een set schoonmaakartikelen, of een camera met accessoire-set die klanten steeds in dezelfde samenstelling willen aanschaffen. De prijs van een recept is de optelsom van de artikelprijzen of een door u ingestelde fixed price.

Neem contact met ons op voor meer info

Goedkeuren orders

 
Met de winkelmodule Goedkeuren Orders kunnen hoofddebiteuren de orders van subdebiteuren goed- of afkeuren en eventueel aanpassen alvorens goedkeuring te geven. Op deze manier kunnen vestigingen / standplaatsen zelfstandig bestellingen plaatsen, terwijl aangewezen toezichthouders grip blijven houden op de orderstroom.

Neem contact met ons op voor meer info

BOL.com API koppeling

 

Met onze naadloze BOL.com API koppeling kan u vanuit uw financieel en logistieke softwarepakket King uw artikelen / producten naar Bol.com sturen, orders automatisch ophalen, shipments aanmaken met verzendgegvens bij Bol, retouraanvragen inlezen, etc. Interesse?

Neem contact met ons op voor meer info

SPF-records domainnamen

 

Tegenwoordig voegen steeds meer winkeliers een zogenaamd SPF-record toe aan de DNS van hun domeinnaam. Een SPF-record vertelt aan mailservers welke servers mail mogen versturen voor dat domein. Uw webwinkel verstuurt orderbevestigingen, contactformulieren, tell-a-friend, wachtwoord-vergeten, enz via mail. Om te voorkomen dat deze in de spamfolders van u en uw klanten terecht komen kunt u onze servers autoriseren door include:_spf.ibvision.nl in het SPF-record op te nemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer info

Beveilig uw webwinkel met een SSL-certificaat van ons

 

Tegenwoordig vinden zoekmachines als Google en browsers als FireFox en Chrome beveilgde websites steeds belangrijker. Om uw webwinkel te beveiligen heeft u een zogenaamd SSL-certificaat nodig. Daarmee worden de verbindingen tussen uw klanten en de webwinkel versteuteld en blijven uitgewisselde gegevens vertrouwelijk. Wij leveren SSL-certificaten tegen een scherp tarief. Uiteraard kunt u ook uw eigen certificaat aanleveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  vs.    

Neem contact met ons op voor meer info

Koppeling Kiyoh klantbeoordelingen

 

Met Kiyoh kunt u kunt volautomatisch beoordelingen verzamelen na een bestelling in uw webshop. De e-mail wordt verstuurd uit naam en het e-mailadres van uw bedrijf. Zo bent u beter herkenbaar en wordt de beoordeling eerder ingevuld. In de e-mail staat een persoonlijke en veilige link waarmee de klant een beoordeling kan doen. Dit proces gaat automatisch.

https://kiyoh.nl

Neem contact met ons op voor meer info

Extended Loyaliteitsprogramma

 
Met het Extended Loyaliteitsprogramma op basis van eCredits kunnen allerlei events beloond worden met eCredits. Bijvoorbeeld het leuk vinden van een pagina, het uitnodigen van vrienden, het schrijven van een review, het registreren van een account en registreren van een account door een uitgenodigde vriend, het plaatsen van een bestelling en het plaatsen van een bestelling door een uitgenodigde vriend, etc.

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: Adyen

 
Adyen is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit en binnen-en buitenland ondersteunt. Ze bieden niet alleen online betaalmethoden aan, maar ook offline betaalmethoden waaronder achteraf betalen en POS betalingen via PIN.

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: Buckaroo

 

Buckaroo is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit en binnen-en buitenland ondersteunt. Ze bieden niet alleen online betaalmethoden aan, maar ook offline betaalmethoden waaronder achteraf betalen.

Neem contact met ons op voor meer info

Uitbreiding verzendkostensysteem

 

Sinds vandaag staan de aanpassingen aan het verzendkostensysteem live. In het kort zijn dit de verbeteringen:

* Een verzendtarief werd bepaald door de prijs van het uitgekozen verzendkostenartikel. Daarvoor moest voor ieder tarief een apart verzendkostenartikel aangemaakt worden. Dit is nu niet meer nodig, aangezien je bij de verzendkostenregel nu een tarief kunt invullen. Dat kan een absoluut bedrag zijn of een percentage van het ordersubtotaal.

* Verzendkostenregels kunnen worden voorzien van een (meertalige) omschrijving die dan op de factuur terecht komt.

* Verzendkostenregels zijn nu te voorzien van een datumbegrenzing. Dat is handig voor tijdelijke acties bijvoorbeeld.

* Verzendkosten zijn nu te stapelen. Je hoeft hierdoor niet voor ieder tarief een apart verzendkostenartikel aan te maken. Denk hierbij aan een toeslag voor rembours of voor buitenlandse levering die bovenop het standaard tarief wordt gestapeld.

Uiteraard hebben deze aanpassingen geen invloed op de huidig ingestelde verzendkostenregels.

Wanneer er nog vragen zijn, stel deze gerust.

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: Rabobank OmniKassa

 

De Rabo OmniKassa is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit en binnen-en buitenland ondersteunt. Met de Rabo OmniKassa neemt Rabobank u alle zorgen over aanvraagprocedures, de vele contracten, onderhoud van betaalmethoden en controle op betalingen uit handen. U heeft met één overeenkomst en één aanspreekpunt alle transacties in uw webwinkel ondergebracht in één overzichtelijk product.

Informatie van Rabobank

Neem contact met ons op voor meer info

Betaalplatform: ABN-AMRO Internetkassa

 

Via de ABN-AMRO Internetkassa kunt u uw klanten laten afrekenen met iDEAL, VISA, MasterCard, PayPal en diverse andere betaalmethoden.

Introductie van ABN-AMRO

Neem contact met ons op voor meer info

Ogone koppeling

 

Via Ogone kunt u uw klanten laten betalen via iDEAL, Credit Card, het Belgische Mister Cash en andere internationale betaalmethoden.

www.ogone.nl

Neem contact met ons op voor meer info

Afterpay koppeling

 
Met de koppeling met AfterPay kunt u uw klanten achteraf laten betalen. AfterPay neemt daarbij het betalingsrisico van u over.
http://www.afterpay.nl/

Neem contact met ons op voor meer info

Artikel reviews

 
Uw klanten kunnen met de module Artikel Reviews oordelen vellen over uw producten. Dit kan middels het geven van een cijfer en/of het schrijven van een beoordeling. Ingestuurde reviews kunnen automatisch geactiveerd worden, of, indien wenselijk, achteraf door de winkelier.

Neem contact met ons op voor meer info

Gestapelde orderkorting

 
Orderkorting kan nu 'gestapeld' worden. Een goede klant kan bijvoorbeeld 5% klantkorting krijgen, en omdat hij via de webwinkel bestelt kan er nog eens 2% van het resterende bedrag worden afgetrokken. In de winkelwagen en in orders naar King zijn en blijven deze orderkortingen van elkaar gescheiden.

lees meer Neem contact met ons op voor meer info

Kadobonnen

 

Met de kadobon module kunt u in uw webwinkel kadobonnen verkopen. Deze kadobonnen kunnen later als korting ingezet worden bij een bestelling.

Neem contact met ons op voor meer info

Kortingscodes

 
Bedenk een kortingscode, voer deze in via het content management systeem, en maak er reclame mee. Wanneer klanten de kortingscode invullen in de winkelwagen wordt er daarmee een prijsafspraak of orderkorting van slot wordt gehaald en krijgen ze de daaraan gekoppelde korting toegekend.

Neem contact met ons op voor meer info

PakjeGemak

 
Maak online winkelen gemakkelijk voor uw klant zonder dat het u iets extra’s kost. Met PakjeGemak bepaalt uw klant zelf waar en wanneer hij zijn bestelling ophaalt bij een van de 2.000 winkellocaties. PakjeGemak is beschikbaar in combinatie met Handtekening voor Ontvangst en Rembours.

Neem contact met ons op voor meer info

Koppeling met PayPal

 
U kunt sinds kort uw klanten ook via PayPal laten afrekenen. PayPal is een internationaal bekend betaalplatform.

Neem contact met ons op voor meer info

Welkomst-mail na aanmelding vanuit King

 
In anticipatie op King versie 5.44 kan de webwinkel nu welkomst e-mail in uw huisstijl sturen wanneer een debiteur in King webklant wordt gemaakt. Instellen kan via het scherm Email Notificaties in het CMS.

Neem contact met ons op voor meer info

Welkomst/goedkeurings e-mail opnieuw versturen

 
Om opnieuw de welkomst/goedkeurings e-mail van een debiteur te laten versturen gaat u naar Winkel > Debiteuren. Zoek de juiste debiteur op. Rechtsklik en kies 'Verstuur logingegevens..'.

lees meer Neem contact met ons op voor meer info

Ordernummer in onderwerp

 
Wanneer de speciale code {{order.id}} in het onderwerp wordt gezet van orderbevestingen, wordt deze tijdens het versturen van de e-mail vervangen door het juiste ordernummer. Zie Winkel > Winkel instellingen.. > Email Notificaties > HTML e-mail > Instellen...

Neem contact met ons op voor meer info

Login per contactpersoon

 
In King kunnen nu meerdere contactpersonen aangemerkt worden als webcontact. Dit betekent dat ze van de webwinkel een login krijgen, waarmee ze kunnen inloggen en bestellen. Bestellingen komen binnen onder vermelding van de bestellende contactpersoon.

Neem contact met ons op voor meer info

Minimale afname hoeveelheid

 

U kunt per artikel de minimale afname hoeveelheid instellen. Wanneer een klant een lager aantal bestelt dan het ingestelde minimum wordt dit automatisch door de webwinkel gecorrigeerd.

Neem contact met ons op voor meer info

YouTube video's

 
Het is nu eenvoudiger gemaakt om YouTube filmpjes op te nemen in documenten. Open een document in de HTML Bewerker, ga ergens in de tekst staan en klik op het YouTube-icoontje in de knoppenbalk. Vul in het scherm dat opent de embedding-code in die je van YouTube hebt gekregen.

Neem contact met ons op voor meer info

KingWSC batch-mode

 

BELANGRIJK: Controleer vandaag nog of uw batch-mode is ingesteld in KingWSC!

Neem contact met ons op voor meer info

Nieuwe betaalmodule: MultiSafepay

 
Via MultiSafepay (MSP) kunt u uw klanten laten betalen via iDEAL, Credit Card, het Belgische Mister Cash en andere internationale betaalmethoden. MSP vraagt EUR 75,- aan eenmalige aansluitkosten, maar brengt geen abonnementskosten in rekening. iDEAL transacties kosten 49 cent.
aanmelden bij multisafepay

Neem contact met ons op voor meer info